Getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Welkom bij HeelGoedGereedschap

Welk Stanley reservemes

Welk Stanley reservemes past het best bij jouw klus?

Een bekend voordeel van het Stanleymes is dat de mesjes altijd te vervangen zijn. Als je het geschikte model al een tijdje gebruikt en de bijgeleverde mesjes allemaal zijn versleten, is het tijd voor nieuwe reservemesjes. Wil je het Stanleymes voor iets specifieks gebruiken? Dan is het van belang dat je op zoek gaat naar het best passende reservemes. Er zijn namelijk verschillende soorten mesjes, en het ene mesje kan veel geschikter zijn voor jouw klus dan het andere. Maar welk reservemes past het best bij jouw klus? Wij geven je graag een duwtje in de goede richting en stellen een lijst voor je op met kenmerken van de verschillende soorten.

(Fatmax) recht mes

Het rechte mes is het meest vertrouwde mes voor Stanley. Een doorsnee recht mesje kan in bijna elk model Stanleymes. Voor het zwaardere werk is een recht mes uit de Fatmax serie geschikt. Deze heeft een gepatenteerde inductie harde rand en breekt niet! De Fatmax heeft namelijk een weerstand tot 35kg en is daarmee geschikt voor alle snijtoepassingen. Nog een schepje daar bovenop? Ga dan voor de reservemesjes in de carbide uitvoering. Deze zijn net wat flexibeler en hebben de langste levensduur van alle mesjes!

Hobbymes

Gebruik jij je Stanleymes voornamelijk voor knutselwerk en modelbouw? Het hobbymes van 60mm heeft een recht snijvlak en is erg geschikt voor deze doeleinden.

Hol snijvlak

Het 5192 mesje van Stanley is uitgerust met een hol snijvlak. Dit maakt dat hij erg geschikt is voor het uitsnijden van leder en inlegwerk.

Afgeronde punt

Wil je voorzichtig te werk gaan? Dan biedt het mesje met de afgeronde punt voor jou de uitkomst. De afgeronde hoeken zijn veilig en voorkomen beschadiging van het materiaal.

Maak uw keuze reservemes!

Wij hopen dat we jou hiermee een duwtje in de goede richting hebben gegeven voor het uitkiezen van het best passende Stanley reservemes. Heb jij jouw keuze kunnen maken? Vind hem dan tussen ons aanbod aan Stanley reservemessen!

Heb je meer advies nodig bij jouw keuze? Neem dan contact met ons op of bestel de reservemesjes direct op HeelGoedGereedschap.nl

Reacties