Getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Welkom bij HeelGoedGereedschap

Gereedschap

Benieuwd naar welk gereedschap u nodig heeft als beginnende doe-het-zelver?

Misschien herkent u het wel, u krijgt opeens de geest en wil binnenkort een schilderijtje ophangen, een kruis maken voor de kerstboom of een houten bankje in elkaar zetten voor in de tuin. Goed! U heeft in ieder geval de ambitie om zelf aan de slag te gaan. Nu nog even nadenken wat u bij deze klussen nodig zult hebben. Hieronder geven wij een korte uitleg over het basis gereedschap wat eigenlijk elke beginnende klusser nodig heeft voor het uitvoeren van zijn impulsieve klus-ideeën. besluit u dan toch dat u de plannen gaat uitvoeren, dan weet u gelijk welk gereedschap u moet bestellen.

Rolmaat

Een rolmaat heeft u eigenlijk voor bijna elke klus nodig. Met dit meetinstrument kunt u alles opmeten, zodat u heel precies te werk kunt gaan. Zorg ervoor dat u een brede rolmaat neemt van tenminste 3 meter. Het is fijn als de nummertjes goed leesbaar zijn, dus kies voor een enigszins brede rolmaat. Dat werkt wel zo prettig!

Schroevendraaiers

Er zijn verschillende schroevendraaiers. Welke u het beste kunt gebruiken hangt van de situatie af. De meest gebruikte schroevendraaier is de kruiskop. De naam zegt het al, deze gebruik je voor schroeven met twee inkepingen in de vorm van een kruis. De platte schroevendraaier gebruik je voor schroeven met één inkeping.

Accu boor

Omdat u een boor waarschijnlijk voor verschillende klussen gaat gebruiken, is het fijn als u deze overal mee naar toe kan nemen. Dan is een snoerloze accuboor de beste optie. Deze is ideaal voor het indraaien van schroeven en de wat lichtere boorklussen.  Des te hoger het aantal voltage, des te krachtiger de boor is.

Hamers

Ook bij de hamers heb je weer verschillende soorten.  Het is prettig als u er twee heeft, namelijk een bankhamer en een klauwhamer. Met de bankhamer sla kleine spijkertjes in bijvoorbeeld een muur.  Met de klauwhamer kunt u ook spijkers uit de muur trekken, wat een handige bijkomstigheid is ten opzichte van de bankhamer.

Buiten de rolmaat, schroevendraaier, accu boor en de hamers, zijn de nijptang en de handzaag ook niet onmisbaar in uw basisgereedschapskist. Nu u weet wat de must-haves zijn voor het begin van uw klus avonturen weet u waar u naar moet zoeken op onze website. Dus creëer nu alvast een verlanglijst voor de kerstdagen. Kunt u echt niet wachten met klussen?  Bestel dan nu uw gereedschap in onze webshop!     >>>>>

Reacties